Παναιτωλικός-Ατρόμητος με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται και σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο να ξεχωρίζει ανάμεσα στους παίχτες του στοιχήματος, χάρη στις ευκαιρίες που παρουσιάζει. Από τις ευκαιρίες αυτές, μάλιστα, δε θα μπορούσε να λείπει η καθιερωμένη καθημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων  Stoiximan, ο οποίος προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως αποτέλεσμα κάποιες από τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα του στοιχήματος να είναι αυξημένες. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι υπεύθυνοι δε διατηρούν κάποια προμήθεια από επιλεγμένα στοιχήματα – με λίγα λόγια, δεν έχουν προχωρήσει στην καθιερωμένη μείωση των αποδόσεων.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, δεν ισχύει σε όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα, αλλά αποκλειστικά σε αυτή του 1Χ2. Κάθε παίχτης που θέλει, μάλιστα, να εκμεταλλευτεί τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα, έως στις 19:30. Και, εφόσον η πρόβλεψή του, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, είναι σωστή, θα εισπράξει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

 

Τα αυξημένα κέρδη εξαρτώνται από τις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στο 1Χ2 του Παναιτωλικός-Ατρόμητος. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.95 για νίκη του Παναιτωλικού, 3.15 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη του Ατρόμητου και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με αυτές που έχουν ανακοινώσει οι πιο πολλές εταιρίες στοιχημάτων στον συγκεκριμένο αγώνα, υποσχόμενες, όπως είναι φυσικό, εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά του Stoiximan, μάλιστα, θα συμμετέχει σε αυτή, χωρίς να αναγκαστεί να προχωρήσει σε σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχει να κάνει, άλλωστε, είναι να τοποθετήσει ένα νικητήριο στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία