Ευκαιρία για ενισχυμένα κέρδη στο Championship από την εταιρία στοιχήματος Goalbet

Ανάμεσα στους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται σήμερα, στην εταιρία στοιχήματος Goalbet ξεχωρίζει αυτός ανάμεσα σε Μίλγουολ και Κάρντιφ. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στις 21:45, στο πλαίσιο του αγγλικού Championship, και ο λόγος που ξεχωρίζει είναι η ευκαιρία που δίνει στους παίχτες να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Άλλωστε, ο συγκεκριμένος αγώνας συμμετέχει στην προσφορά της 0% γκανιότας, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του Μίλγουολ-Κάρντιφ έχουν ενισχυθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Μίλγουολ-Κάρντιφ με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μίλγουολ και Κάρντιφ και ουσιαστικά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker. Η προμήθεια αυτή (γνωστή ως γκανιότα) μειώνει ελαφρά κάθε απόδοση, αλλά χωρίς αυτή, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship θα δουν τις εξής ενισχυμένες αποδόσεις: 2.74 για νίκη της Μίλγουολ, 3.33 για ισοπαλία και 2.91 για νίκη της Κάρντιφ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού έχουν αυξηθεί χάρη στην προσφορά της Goalbet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι όροι συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι απλοί. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του Μίλγουολ-Κάρντιφ, αφού η προσφορά δε μεταφέρεται στο live στοίχημα. Συγκεκριμένα, μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα χρήματα που θα κερδίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet καθημερινά επιλέγει έναν αγώνα για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα. Οι αγώνες αυτοί ποικίλουν και προέχονται από διαφορετικές χώρες και διοργανώσεις. Για παράδειγμα σήμερα επέλεξε αγώνα του αγγλικού Championship ενώ χτες αγώνα του βελγικού Κυπέλλου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία