Αργεντινή-Βραζιλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, τη Βραζιλία, σε έναν αγώνα που χρησιμεύει ως προκριματικός για το Μουντιάλ του 2018, και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, δεν υπόσχεται μόνο κέρδη, αλλά και αρκετές συγκινήσεις και θέαμα.

 

Οι παίχτες του στοιχήματος, όμως, αναμένεται να επικεντρωθούν στα κέρδη που ενδεχομένως εξασφαλίσουν, στοιχηματίζοντας σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Όπως είναι αναμενόμενο, άλλωστε, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί και το αντικείμενο προσφορών από αρκετές εταιρίες στοιχημάτων. Και μία από αυτές της προσφορές, εκείνη της Championsbet, υπόσχεται αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2.

 

Πρόκειται για τη γνωστή προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για τον μηδενισμό της γκανιότας, της προμήθειας που παρακρατούν από κάθε στοίχημα οι bookmakers, και για την επαναφορά των αποδόσεων των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2 σε υψηλότερα επίπεδα. Με λίγα λόγια, λοιπόν, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Championsbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε η Championsbet έχουν ως εξής: 2.67 για νίκη της Αργεντινής, 3.19 για ισοπαλία και 3.11 για νίκη της Βραζιλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι, μάλιστα, μεγαλύτερες από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της Championsbet, είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Φυσικά, για να αποφέρει τα κέρδη το στοίχημά τους, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία