Μειωμένη γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες στη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet επανέφερε, ταυτόχρονα με την έναρξη των νέων σεζόν των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, την προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", προσφέροντας έτσι στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένους αγώνες κάθε εβδομάδα.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε ένα πλήθος επιλεγμένων αγώνων κάθε εβδομάδα, στους οποίους παρακρατείται μειωμένη γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων . Για να εκμεταλλευτούν αυτές τις αποδόσεις και να διεκδικήσουν, λοιπόν, αυξημένα κέρδη, οι παίχτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν τους συγκεκριμένους αγώνες, να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξή τους και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Στη λίστα των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά της Mybet, λοιπόν, συγκαταλέγονται ποδοσφαιρικά ντέρμπι των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη (όπως η αγγλική Premier League, η ισπανική Primera Division και, για πρώτη φορά φέτος, η σουηδική Allsvenskan). Αναλυτικότερα, οι αγώνες που προσφέρονται με αυξημένη γκανιότα αυτή την εβδομάδα στη Mybet είναι οι εξής:

 

  • Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι (στις 26/09, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις αυξημένες κατά 104%)
  • Σαμπντόρια - Ρόμα (στις 23/09, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις αυξημένες κατά 104.22%)
  • Θέλτα - Μπαρτσελόνα (στις 23/09, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις αυξημένες κατά 103%)
  • Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης (στις 23/09, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις αυξημένες κατά 103%)
  • Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης (στις 26/09, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις αυξημένες κατά 103%)
  • Νόρκεπινγκ - Τζουγκάρντεν (στις 23/09, στο πλαίσιο της Allsvenskan, με αποδόσεις αυξημένες κατά 106.22%)
  • Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ (στις 24/09, στο πλαίσιο της Allsvenskan, με αποδόσεις αυξημένες κατά 106.19%)

 

H προσφορά "Kορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" της Mybet, τέλος, όχι μόνον υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των παραπάνω αγώνων, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα, καθώς δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή άλλες παραχωρήσεις από τους παίχτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία