0% γκανιότα στο Φράιμπουργκ-Μπάγερν από την Championsbet

Οι αγώνες της Bundesliga επιστρέφουν και διεξάγονται κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά ήδη από σήμερα υπάρχει ένας αγώνας που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:30 και, παρά το γεγονός ότι φαίνεται αρκετά μονόπλευρος (ειδικά σε αγορές όπως το 1Χ2) παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Σε αυτό συντελεί σημαντικά και η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Championsbet, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ακόμη κι αν στοιχηματίσουν σε σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα. Η προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας και ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την προμήθεια της Championsbet (γνωστή ως γκανιότα), η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Bundesliga: 14.91 για νίκη της Φράιμπουργκ, 6.81 για ισοπαλία και 1.26 για νίκη της Μπάγερν. Οι αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται τζιαράρισμα της αξίας τους. Για να συμμετάσχουν, όμως, στην προσφορά και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Η Championsbet ιδρύθηκε το 2011 και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος προσφέροντας όχι μόνο στοίχημα στα μέλη της αλλά και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία