Γερμανία-Πολωνία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν καθημερινά τουλάχιστον μία ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά** αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία επιλεγμένων αγώνων και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτούς θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αύξηση του ρίσκου.

 

Την ίδια ευκαιρία έχουν και σήμερα τα μέλη της Novibet που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα της Γερμανίας με την Πολωνία, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του EURO 2016, απόψε στις 22:00. Η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί.

 

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στον αποψινό αγώνα του EURO έχουν ως εξής: 1.57 για νίκη της Γερμανίας, 4.47 για ισοπαλία και 7.18 για νίκη της Πολωνίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις προέκυψαν με την εξάλειψη της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί η Novibet από κάθε στοίχημα. Αφού η προμήθεια απουσιάζει, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παρέμειναν στα παραπάνω επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά**, μάλιστα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet βρίσκονται υψηλότερα από τον μέσο όρο που ανακοίνωσαν οι ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις αποδόσεις τους.

 

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Γερμανία-Πολωνία, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου μπόνους που απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του.

 

Την προσφορά** της μηδενικής γκανιότας* μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2012.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία