Μπόρνμουθ-Μπράιτον με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που επιστρέφουν σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα είναι και η αγγλική Premier League, η οποία ξεκινά με τον αγώνα ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Μπράιτον. Ο αγώνας, όπως είναι φυσικό, προσφέρεται και για στοιχηματισμό, ενώ δεν απουσιάζουν και οι προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τον προτιμήσουν.

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet, η οποία ανακοίνωσε πως προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του Μπόρνμουθ-Μπράιτον έχουν αυξηθεί. Για να είμαστε πιο ακριβείς, όμως, απλά δεν έχουν μειωθεί, αφού η γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει κάθε απόδοση, βρίσκεται στο 0%. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι υψηλότερες αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στα επιλεγμένα σημεία.

Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.18 για νίκη της Μπόρνμουθ, 3.45 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Μπράιτον. Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αποδόσεις της αγοράς, αυτές της Goalbet είναι υψηλότερες, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά της Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Μπόρνμουθ-Μπράιτον, ανεξάρτητα από την αξία τους ή το αν πρόκειται για μονά στοιχήματα ή παρολί. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα στις 15:00, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία