Αυξημένες αποδόσεις σε δύο ντέρμπι της Mybet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet ανακοινώνει κάθε εβδομάδα μειωμένη γκανιότα σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά ντέρμπι, προσφέροντας έτσι στα μέλη της ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για την προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", η οποία αλλάζει κάθε εβδομάδα και επιτρέπει στους παίχτες να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους στα κορυφαία ντέρμπι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 

Αυτή την εβδομάδα, σειρά έχουν δύο ντέρμπι της αγγλικής Premier League, τα οποία διεξάγονται στις 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σαουθάμπτον και Τσέλσι και Τότεναμ, στα οποία οι αποδόσεις είναι αυξημένες, στο 104%.

 

Ουσιαστικά, η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα στα δύο αυτά ντέρμπι, επιτρέποντας στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές είναι υψηλότερες, σε σχέση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, και μια επιτυχής πρόβλεψη μπορεί να φέρει αντίστοιχα υψηλότερα κέρδη.

 

Πρόκειται, μάλιστα, για μια προσφορά, η οποία δε συνοδεύεται από όρους, προϋποθέσεις και ψιλά γράμματα. Το μόνο που ζητά από τους παίχτες είναι η σωστή πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος του αγώνα. Στοιχηματίζοντας, οι παίχτες δεν έχουν να συμμορφωθούν με κάποιο κατώτατο ποσό ή την επιλογή μιας στοιχηματικής αγοράς με μεγάλο ρίσκο. Αντίστοιχα, αν κερδίσουν, δεν είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για πίστωση των κερδών στο λογαριασμό τους ή να καλύψουν κάποιες απαιτήσεις τζιραρίσματος. Τα αυξημένα κέρδη που θα προκύψουν, άλλωστε, δεν έχουν τη μορφή bonus. Είναι καθαρά κέρδη, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν από το λογαριασμό τους από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Προκειμένου, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί κάποιος παίχτης την προσφορά της Mybet, δεν έχει παρά να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα στο Άρσεναλ-Σαουθάμπτον ή στο Τσέλσι-Τότεναμ - ή και στα δύο. Μία ή περισσότερες σωστές προβλέψεις θα του αποφέρουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη μειωμένη γκανιότα που διατηρούν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία