Θέλτα-Ρεάλ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η σημερινή ημέρα μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί “ημέρα Κυπέλλου”, καθώς σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, οι ποδοσφαιρικές ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, όχι για το πρωτάθλημα, αλλά για το Κύπελλο. Τέτοιοι αγώνες, για παράδειγμα, διεξάγονται σήμερα σε Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

 

Καθένας από τους αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων ξεχωρίζει για τους δικούς του λόγους. Όσοι, όμως, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet θα ξεχωρίσουν τον αγώνα ανάμεσα σε Θέλτα και Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 22:15. O εν λόγω αγώνας, όχι μόνο παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά συνοδεύεται και από μία προσφορά** που υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον αποψινό αγώνα του Copa del Rey με 0% γκανιότα*. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται αποκλειστικά στην προσφορά** και στο γεγονός ότι εξαλείφεται η γκανιότα*, η προμήθεια του bookmaker που κανονικά μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Όσοι στοιχηματίσουν απόψε στο Θέλτα-Ρεάλ μέσω της Novibet και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 5.80 για νίκη της Θέλτα, 4.40 για ισοπαλία και 1.65 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και ξεχωρίζουν ιδιαίτερα ανάμεσα σε αυτές που έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Για να διεκδικήσουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον επιλεγμένο αγώνα και στην επιλεγμένη αγορά. Επιπλέον, θα πρέπει να σπεύσουν να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία