Γουότφορντ-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα* στη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Δεν είναι δύσκολο να επιλέξει σήμερα κανείς τον κορυφαίο αγώνα της ημέρας, αφού – ειδικά λόγω Πρωτομαγιάς – οι επιλογές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ελάχιστες. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτές, ο αγώνας της Premier League ανάμεσα σε Γουότφορντ και Λίβερπουλ ξεχωρίζει με ευκολία, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας και τη σημερινή προσφορά** της Novibet.

Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Και αυτό σημαίνει πως όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αύξηση αποδόσεων στο 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet είναι γνωστή στα περισσότερα μέλη της ιστοσελίδας της και λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο η Novibet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, βρίσκεται στο 0%, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Γουότφορντ-Λίβερπουλ δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 7.00 για νίκη της Γουότφορντ, 4.61 για ισοπαλία και 1.55 για νίκη της Λίβερπουλ.

 

Αποδόσεις πάνω από το μέσο όρο

Η προσφορά** και η αύξηση των αποδόσεων της Novibet έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία για το 1Χ2 του Γουότφορντ-Λίβερπουλ να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους, εφαρμόζοντας κανονικά γκανιότα*. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις της Novibet να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γουότφορντ-Λίβερπουλ. Οι προβλέψεις, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, απόψε στις 22:00. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία