Μπορντό-Καέν με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Κάθε ημέρα, οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα (συνήθως ποδοσφαίρου), ο οποίος μπορεί να τους αποφέρει περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο τα χρήματά τους. Πρόκειται για τον αγώνα της ημέρας, αυτόν που έχουν επιλέξει οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος, και ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Ένας τέτοιος αγώνας έχει επιλεχθεί και σήμερα – πρόκειται για την αναμέτρηση της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μπορντό και Καέν.

Ο εν λόγω αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι η καθιερωμένη προμήθεια της Novibet απουσιάζει και πως δεν έχει μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που συναντούν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, η Novibet χάνει την προμήθειά της και τα μέλη της κερδίζουν τη δυνατότητα διεκδίκησης περισσότερων κερδών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρία Novibet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς έχουν ως εξής: 1.98 για νίκη της Μπορντό, 3.40 για ισοπαλία και 4.85 για νίκη της Καέν.

Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως οι παίχτες στα επιλεγμένα σημεία. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν τις 20:00 που ξεκινά ο αγώνας και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μπορντό-Καέν. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

H Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να ανακοινώνει την προσφορά** της μηδενικής γκανιότας* σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα για παράδειγμα η χτεσινή ημέρα που ανακοίνωσε τον αγώνα Μπέτις και Λεγκανιές για την Primera Division.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία