Σεβίλλη-Αλαβές με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά**, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Σεβίλλη και Αλαβές.

Αναλυτικότερα, στην προσφορά** συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Στα σημεία αυτά, άλλωστε, βρίσκονται οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και που υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Για να συμμετάσχει κάποιος στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet, δεν έχει παρά να τοποθετήσει εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στο Σεβίλλη-Αλαβές. Θα πρέπει να σπεύσει να τοποθετήσει τις προβλέψεις του, πριν τη σέντρα του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, θα πρέπει να προσπαθήσει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και καταφέρουν να προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα συνοδεύονται από καμία προϋπόθεση.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Σεβίλλη-Αλαβές

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Primera Division. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 1.44 για νίκη της Σεβίλλης, 5.20 για ισοπαλία και 8.60 για νίκη της Αλαβές.

Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία