0% γκανιότα στο Ρεάλ-Ατλέτικο από την Championsbet

H εταιρία στοιχημάτων Championsbet θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη σε αυτή την προσφορά, όσα μέλη της στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά οφείλονται στις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που φέρνει η μηδενική γκανιότα.

 

Αναλυτικότερα η Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα (ο οποίος ξεκινά στις 21:00): 1.57 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 4.51 για ισοπαλία και 6.47 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πριν λίγες ημέρες αναμετρήθηκαν ξανά οι δύο ομάδες και ανακοινώθηκαν ξανά από την Championsbet με την προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία