Νυρεμβέργη-Ίνγκολσταντ με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Μετά από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο στον τομέα του ποδοσφαίρου, οι επιλογές μειώνονται (αλλά μόνο προσωρινά) και οι παίχτες του στοιχήματος αναγκάζονται να αναζητήσουν ευκαιρίες σε λιγότερο δημοφιλείς διοργανώσεις. Μια τέτοια διοργάνωση είναι η γερμανική Bundesliga 2, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται σήμερα ένας αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Ίνγκολσταντ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω της Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει πως έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Με άλλα λόγια, τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες είναι υψηλότερα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Εφόσον τα τοποθετήσουν και συμμετάσχουν στην προσφορά**, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga 2, οι οποίες έχουν ως εξής: 3.18 για νίκη της Νυρεμβέργης, 3.44 για ισοπαλία και 2.48 για νίκη της Ίνγκολσταντ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

 

Ποια είναι τα κατάλληλα στοιχήματα;

Για να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Νυρεμβέργη-Ίνγκολσταντ και στην αγορά του 1Χ2, πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών στο σύνολό τους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους για να τα απελευθερώσουν.

H Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να ανακοινώνει στοιχήματα για τα γερμανικά πρωταθλήματα, ύστερα από την 0% γκανιότα* στον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης σειρά παίρνει τώρα το Νυρεμβέργη και Ίνγκολσταντ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία