Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Έλφσμποργκ-Χάμαρμπι από τη Novibet

Οι παίχτες στου στοιχήματος έχουν στρέψει σήμερα τα βλέμματά τους στην Ευρώπη και στον Βορρά, όπου διεξάγονται τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου των σκανδιναβικών χωρών, όπως το σουηδικό. Στο πλαίσιο του τελευταίου, μάλιστα, διεξάγεται ένας αγώνας που παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενδιαφέρον που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Η εν λόγω  προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένα σημεία του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Έλφσμποργκ και Χάμαρμπι και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του Έλφσμποργκ-Χάμαρμπι, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις.

 

Αυξημένες αποδόσεις λόγω 0% γκανιότας*

Η προσφορά** της Novibet είναι αυτή της 0% γκανιότας* και ισχύει αποκλειστικά για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Έλφσμποργκ και Χάμαρμπι που ξεκινά απόψε στις 20:00. Την προσφορά** θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, όπου βρίσκονται και οι αυξημένες αποδόσεις.

Οι εν λόγω αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί (όπως γίνεται συνήθως) εξαιτίας της προμήθειας που διατηρεί η στοιχηματική εταιρεία Novibet, αφού η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%. Έτσι, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου: 2.00 για νίκη της Έλφσμποργκ, 3.80 για ισοπαλία και 4.20 για νίκη της Χάμαρμπι. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς, σε αντίθεση με τη Novibet, οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet και να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Έλφσμποργκ-Χάμαρμπι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τη σέντρα του αγώνα, σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα πληρωθούν σύμφωνα με τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**.

H Novibet ψάχνει καθημερινά να ανακοινώνει τις προσφορές** σε διάφορους αγώνες και πρωταθλήματα και μιας και οι νότιες χώρες της Ευρώπης βρίσκονται σε περίοδο αγωνιστικής απραξίας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα βόρεια πρωταθλήματα όπως για παράδειγμα σήμερα το σουηδικό και άλλες ημέρες το νορβηγικό ή το ρωσικό και άλλα...

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία