Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ημιτελική φάση του Champions League συνεχίζεται και φέρνει απόψε αντιμέτωπες την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπάγερν, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Παράλληλα, βέβαια, ο εν λόγω αγώνας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το υπόλοιπο των χρημάτων που θα απομείνει στους λογαριασμούς των παιχτών που θα αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Και όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League μέσω του Stoiximan θα είναι σε θέση να αυξήσουν σε μεγάλο βαθμό αυτό το υπόλοιπο.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπάγερν και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, o Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί (όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που ο Stoiximan διατηρεί κανονικά γκανιότα) και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη σε αυτή την προσφορά, μάλιστα, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων. Και αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 3.55 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.20 για ισοπαλία και 2.45 για νίκη της Μπάγερν. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν, στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία