Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H νέα σεζόν της Premier League ξεκίνησε και ήδη οι παίχτες του online στοιχήματος είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τα στοιχήματά τους στους αγώνες ενός από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα κέρδη αυτά μπορούν να συνεχιστούν και να αυξηθούν, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος  Stoiximan για τον αποψινό αγώνα (στις 22:00) ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Μάντσεστερ Σίτι.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα σε όσους επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, υποσχόμενος έτσι υψηλότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι, πριν την έναρξή του, και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία πιθανά σημεία. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, λόγω της απόφασης των υπευθύνων να διατηρήσουν 0% γκανιότα – με άλλα λόγια, θα διατηρήσουν μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις (επομένως και τα κέρδη που διεκδικούν) να είναι αυξημένες.

 

Oι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoixman για τον αποψινό αγώνα της Premier League, στην αγορά του 1Χ2, είναι οι εξής: 6.00 για νίκη της Γουέστ Μπρομ, 4.10 για ισοπαλία και 1.69 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών  και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Φυσικά, για να εξασφαλίσει κάποιος παίχτης τα κέρδη αυτά, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Αυτή είναι και η μόνη προϋπόθεση που θέτει η προσφορά της μηδενικής γκανιότας. Άλλες προϋποθέσεις που συναντάμε σε διαφορετικές προσφορές – όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν – απουσιάζουν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία