Αυξημένες αποδόσεις στη γαλλική Ligue 1 ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για έναν επιλεγμένο αγώνα της γαλλικής Ligue 1. Συγκεκριμένα, την προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μετς και καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μετς.

 

Παρί Σεν Ζερμέν - Μετς με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μετς και θα ισχύει έως την έναρξή του. Αυτό σημαίνει ότι όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους έως απόψε στις 22:00. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι ή μονά ή παρολί, αλλά είναι απαραίτητο να αφορούν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τέλος, είναι απαραίτητο και το να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μετς, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 1.30 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 6.91 για ισοπαλία και 11.70 για νίκη της Μετς. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι πιο πολλές από τις εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία