Σκόντα Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο σημερινός αγώνας του Αστέρα Τρίπολης δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα προσφορών του Stoiximan. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, αποτελεί χορηγό της ομάδας και ο αποψινός της αγώνας για τη Σούπερ Λίγκα, απέναντι στη Σκόντα Ξάνθη, είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Σκόντα Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σχετικά σημεία, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα. Πρόκειται για μια προσφορά που εξαλείφει την προμήθεια του Stoiximan (γνωστή ως γκανιότα) από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και που επαναφέρει σε υψηλότερα επίπεδα τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Σούπερ Λίγκα θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.13 για νίκη της Σκόντα Ξάνθης, 3.30 για ισοπαλία και 4.45 για νίκη του Αστέρα Τρίπολης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, ξεχωρίζουν και ανάμεσα σε αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, καθώς βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να εξασφαλίσουν, βέβαια, τα κέρδη αυτά, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει μεν να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Με το που ο διαιτητής σφυρίξει τη σέντρα, άλλωστε, η προσφορά παύει να ισχύει.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας, καθώς η μηδενική γκανιότα δεν απαιτεί κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού. Με την ίδια λογική, δεν απαιτεί ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία