Επαναφέρει τις προσφορές με το Νις-Νάπολι η εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές ημέρες να ανακοινώσει κάποια προσφορά, η εταιρεία στοιχήματος Goalbet συνήθιζε να ανακοινώνει κάποιες από τις πιο συμφέρουσες προσφορές στους αγώνες ποδοσφαίρου που κάλυπτε στοιχηματικά. Σήμερα, όμως, ένας από τους αγώνες του προγράμματος καταφέρνει να ξεχωρίσει χάρη σε επιλεγμένες αποδόσεις του, καθώς αυτές αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Πρόκειται για τον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Νις και Νάπολι, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα. Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε ένα από τα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Νις και Νάπολι και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Η προσφορά εξαλείφει τη γκανιότα, την προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Τα αυξημένα κέρδη θα έρθουν μέσω των αυξημένων αποδόσεων και θα τα δικαιούνται μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, αφού τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Νις και Νάπολι και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 4.59 για νίκη της Νις, 4.08 για ισοπαλία και 1.84 για νίκη της Νάπολι. Οι αποδόσεις αυτές είναι που θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και δεν είναι η μόνη που ανακοίνωσε 0% γκανιότα γα τον αγώνα Νις-Νάπολι και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία