Κορυφαίες αποδόσεις στο ιρλανδικό πρωτάθλημα από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Καθώς οι περισσότεροι λάτρεις του ποδοσφαίρου μετρούν αντίστροφα τις ώρες για την έναρξη του τελικού του Champions League, μικρότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις ανά την Ευρώπη συνεχίζουν να διεξάγονται και να προχωρούν προς την τελική ευθεία. Μια τέτοια διοργάνωση είναι η ιρλανδική Premier League, στο πλαίσιο της οποίας έρχονται σήμερα αντιμέτωπες οι Σεντ Πάτρικ Αθλέτικς και Κορκ Σίτι, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον και αποτελεί αφορμή για τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet να εκμεταλλευτούν μια συμφέρουσα προσφορά**.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, χάρη στην οποία οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές. Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία συγκαταλέγονται πλέον στις κορυφαίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παιχτών.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Αναλυτικότερα, η Novibet αποφάσισε να εξαλείψει τη γκανιότα*, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Χάρη στην απουσία της γκανιότας* στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Πάτρικ και Κορκ Σίτι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

Για να μπορέσουν, βέβαια, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τις αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα κατάλληλα σημεία, καλύπτοντας τους όρους της προσφοράς**.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη

Έχοντας ενεργοποιήσει την προσφορά** της, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε νέες και αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος. Οι εν λόγω αποδόσεις διαμορφώθηκαν ως εξής: 3.35 για νίκη της Σεντ Πάτρικ, 3.60 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Κορκ Σίτι. Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

H προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι από τις αγαπημένες της Novibet αλλά και των μελών της καθώς πρόκειται από τις πιο κερδοφόρες της αγοράς. Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές** της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία