ΤΣΣΚΑ-Φενερμπαχτσέ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Λίγες ημέρες απομένουν έως ότου να μας αφήσει το 2016 και οι ομάδες μπάσκετ της Euroleague φροντίζουν να βγάλουν από τη μέση τις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Όπως και χθες, λοιπόν, το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague είναι γεμάτο αγώνες και ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ανάμεσά τους, μάλιστα, ξεχωρίζει μία που φέρνει αντιμέτωπες δύο από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης: την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Φενερμπαχτσέ.

 

Ο αγώνας διεξάγεται απόψε στις 19:00 και διατίθεται με 0% γκανιότα* στη στοιχηματική εταιρία Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή. Χωρίς τη γκανιότα*, άλλωστε, δεν υπήρχε λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις και πλέον βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, ξεπερνώντας τις περισσότερες από αυτές που ανακοίνωσε ο ανταγωνισμός στον ίδιο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ της Euroleague έχουν ως εξής: 1.30 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 4.30 για νίκη της Φενερμπαχτσέ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά** της ιστοσελίδας, βέβαια, ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τη Φενερμπαχτσέ και για την αγορά του νικητή. Επιπλέον, θα ισχύει έως την έναρξη του αγώνα και δεν πρόκειται να μεταφερθεί στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Τέλος, το μόνο που απαιτεί από τους παίχτες είναι μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο νικητή. Το ποσό του στοιχήματος δεν έχει καμία σημασία, όπως ούτε το αν θα είναι παρολί ή μονό.

 

Η μία σωστή πρόβλεψη, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet που θα στοιχηματίσουν στο ΤΣΣΚΑ-Φενερμπαχτσέ, και μάλιστα με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Κια ο χτεσινός αγώνας μεταξύ Μπάμπεργκ-Ολυμπιακού προσφέρθηκε με 0% γκανιότα* από την Novibet.

Τέλος και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στην Euroleague μέσω της Novibet μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία