Νέα προσφορά 0% γκανιότας στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet επανέρχεται με μια ακόμη προσφορά 0% γκανιότας, την πρώτη για το 2018, και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα του αγγλικού ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα. Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν και περισσότερο.

 

Η σημερινή προσφορά της Goalbet

Αυτό που συμβαίνει ουσιαστικά με τη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet είναι ότι εξαλείφεται η καθιερωμένη προμήθειά της, γνωστή ως γκανιότα. Η συγκεκριμένη ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, αλλά από τη στιγμή που είναι στο 0% οι επιλεγμένες αποδόσεις (εκείνες που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2) δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Όσοι σπεύσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Premier League: 2.92 για νίκη της Άρσεναλ, 3.57 για ισοπαλία και 2.59 για νίκη της Τσέλσι. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρου οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Όροι συμμετοχής

Οι όροι συμμετοχής που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη προσφορά είναι ελάχιστοι και ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, πριν ξεκινήσει, στις 21:45.

Φυσικά, όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία