Δύο αγώνες μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν απόψε τιε ευρωπαϊκές μάχες τους, στο πλαίσιο της Euroleague στο μπάσκετ, και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας τους νικητές των δύο αγώνων. Αναλυτικότερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολυμπιακός τη Λαμποράλ στις 22:00 και ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα και στους δύο αγώνες.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις του Stoiximan στην αγορά του τελικού αποτελέσματος είναι αυξημένες, χάρη στην απουσία γκανιότας. Η γκανιότα, εξάλλου, αποτελεί τον παράγοντα που κρίνει την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker από τα στοιχήματα και εκείνον που μειώνει ελαφρά τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις είναι ελεύθερες ξανά να ακολουθήσουν ανοδική πορεία.

 

Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στους δύο αποψινούς αγώνες μπάσκετ. Η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα ο Stoiximan να ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στους δύο αγώνες: στον πρώτο, η νίκη του Παναθηναϊκού συνοδεύεται από απόδοση 2.96 και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης από απόδοση 1.51, ενώ στον δεύτερο και τα δύο σημεία (νίκη της Λαμποράλ και νίκη του Ολυμπιακού) συνοδεύονται από απόδοση 2.00. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται υψηλότερα από το μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Στοιχηματίζοντας μέσω του Stoiximan στις αγορές του τελικού αποτελέσματος των δύο αγώνων, μάλιστα, οι παίχτες του online στοιχήματος όχι μόνο διεκδικούν αυξημένα κέρδη, αλλά δεν είναι και αναγκασμένοι να ακολουθήσουν σύνθετους όρους και προϋποθέσεις. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δεν προβλέπει ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών που θα προκύψουν, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Το μόνο που έχουν να κάνουν για να εισπράξουν αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν το νικητή του κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία