Ντόρτμουντ-Ίντερ με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet που θέλουν να διεκδικήσουν σήμερα κέρδη στο Champions League έχουν αρκετές επιλογές, ανάλογα και με το ρίσκο που είναι διατεθειμένα να αντιμετωπίσουν. Στην περίπτωση ενός αγώνα, όμως, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη σε ένα σετ αυξημένων αποδόσεων, που προκύπτει από την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ίντερ και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ίντερ. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα, πριν τις 22:00 που ξεκινά. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλιστα τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς**.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, τέλος, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο 1Χ2 του Ντόρτμουντ-Ίντερ

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** της Novibet βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.20 για νίκη της Ντόρτμουντ, 3.60 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Ίντερ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της πλειοψηφίας από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία