Γερμανία-Σερβία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μία ακόμη προσφορά** για το ποδόσφαιρο ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, με αφορμή την έναρξη μιας σειράς φιλικών αγώνων των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του EURO 2020. H σημερινή προσφορά** ισχύει στον αγώνα της Γερμανίας με τη Σερβία και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα και προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, στο Γερμανία-Σερβία ισχύει η προσφορά** της 0% γκανιότας*, γεγονός που σημαίνει ένα πράγμα: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γερμανία-Σερβία. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, προκειμένου τα στοιχήματα αυτά να αποφέρουν αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Άλλωστε, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία από τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet στον αγώνα. Οι αυξημένες αποδόσεις οφείλονται στην απουσία της γκανιότας* και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παιχτών και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

Όσον αφορά στις αποδόσεις της προσφοράς**, αυτές βρίσκονται δίπλα στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.44 για νίκη της Γερμανίας, 5.30 για ισοπαλία και 8.30 για νίκη της Σερβίας. Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στην συντριπτική πλειοψηφία τους και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές που θα έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά**.

Τον ίδιο ακριβώς αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία-Σερβία επέλεξε και η Goalbet για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία