Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να κάνει με το δεξί το πρώτο του βήμα στα προκριματικά του Europa League, αντιμετωπίζοντας απόψε στις 21:00 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Παράλληλα, πολλοί παίχτες του στοιχήματος που αναμένεται να στοιχηματίσουν αρκετά χρήματα στους αγώνες της επόμενης σεζόν των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θέλουν επίσης να ξεκινήσουν με το δεξί και να εισπράξουν κέρδη από τις αποψινές προβλέψεις τους. Και η στοιχηματική εταιρία Stoiximan τους δίνει αυτή ακριβώς την ευκαιρία, υποσχόμενος αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αποψινό αγώνα, δίνοντας έτσι στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στη 0% γκανιότα που διατηρεί από τα στοιχήματα στα τρία σημεία της αγοράς – πρόκειται για μια προσφορά στην οποία έχει συνηθίσει τα μέλη του ο Stoiximan.

 

Η προσφορά αυτή λειτουργεί ως εξής. Η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers από όλα τα στοιχήματα κατά τη διάρκεια υπολογισμού των αποδόσεων, απουσιάζει. Επομένως, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν, προκειμένου ο Stoiximan να εξασφαλίσει κέρδος. Οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ, και προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες των άλλων στοιχηματικών εταιριών. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 4.30 για νίκη της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, 3.60 για ισοπαλία και 2.03 για νίκη του ΠΑΟΚ.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά του Stoiximan, μάλιστα, δεν είναι αναγκασμένοι να καλύψουν απαιτητικές προϋποθέσεις που έχουν συνηθίσει να συναντούν σε άλλες προσφορές. Στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας δεν απαιτείται ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία