Λίβερπουλ-Στόουκ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Στόουκ. Η αναμέτρηση, που ξεκινά στις 21:45, υπόσχεται όχι μόνο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan και προβλέψουν σωστά στην επιλεγμένη στοιχηματική αγορά.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα και αυτό που προσφέρει στους παίχτες είναι αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία που την απαρτίζουν. Η απουσία της γκανιότας (της προμήθειας που διατηρούν σε κάθε στοίχημα οι υπεύθυνοι) έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής, μετά την ανακοίνωση της προσφοράς από τον Stoiximan: 1.74 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.92 για ισοπαλία και 5.75 για νίκη της Στόουκ. Πρόκειται για αποδόσεις που όχι μόνον έχουν αυξηθεί αλλά πλέον βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του ανταγωνισμού και υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη, σε σχέση με αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας, μάλιστα, είναι η αγαπημένη πολλών παιχτών του στοιχήματος, όχι μόνον επειδή υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά και επειδή ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλου είδους προσφορές (όπως μπόνους, επιστροφές χρημάτων ή δωρεάν στοιχήματα), δεν απαιτεί κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού από τους παίχτες ή το τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν. Το μόνο που ζητά ουσιαστικά από τους παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε μια συγκεκριμένη αγορά: αυτή του 1Χ2. Επιπλέον, είναι απαραίτητο τα στοιχήματα να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, προκειμένου να εισπράξει κανείς τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Στόουκ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία