Διπλή προσφορά 0% γκανιότα στο ποδόσφαιρο από την στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet προσφέρει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο, χάρη στη διπλή προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει αυξήσει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία δύο σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου, που διεξάγονται στα πλαίσια κορυφαίων ευρωπαϊκών αποδόσεων. Και, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς, όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας της Goalbet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε δύο αγώνες: το Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ της Bundesliga και το Θέλτα-Λεγκανές της Primera Division. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet

Τα ανταλλάγματα που ζητά η προσφορά από τους παίχτες, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, είναι λίγα. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των δύο (ή ενός εκ των δύο) αγώνων. Και, δεύτερον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες δε θα εξασφαλίσουν μόνο τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αλλά και αυξημένα κέρδη, χάρη στις σωστές προβλέψεις τους. Και τα κέρδη αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 των δύο αγώνων

Χωρίς την καθιερωμένη προμήθεια στις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής αυξημένες τιμές: στον αγώνα της Bundesliga, η νίκη της Νυρεμβέργης πληρώνει 3.87, η ισοπαλία 3.62 και η νίκη της Βόλφσμπουργκ 2.13, ενώ στον αγώνα της Primera Division, η νίκη της Θέλτα πληρώνει 1.93, η ισοπαλία 3.61 και η νίκη της Λεγκανές 4.82.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που προσφέρει τον αγώνα Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ με 0% γκανιότα και η Novibet ανακοίνωσε την ίδια προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία