Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Superleague, και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Championsbet έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος αγορών, αλλά και να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα δουν ελαφρώς υψηλότερες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη.

 

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, στην αγορά του 1Χ2 είναι οι εξής: 1.58 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.07 για ισοπαλία και 7.35 για νίκη του Παναθηναϊκού.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία