Λέστερ-Τσέλσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Premier League επιφυλάσσει απόψε στους λάτρεις του ποδοσφαίρου έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα αγώνα που υπόσχεται θέαμα, ανατροπές και συγκινήσεις. Η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι στις 22:00, με σκοπό να επιστρέψει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, και τις εξελίξεις του αγώνα αυτού μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στην ιστοσελίδα στοιχήματος  Stoiximan και επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που δικαιούνται.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, περιέλαβε το Λέστερ-Τσέλσι στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών και διατηρεί 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια του bookmaker βρίσκεται στο 0% και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας. Με λίγα λόγια, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν οι παίχτες τις αυξημένες αποδόσεις του Stoiximan για το Λέστερ-Τσέλσι, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, για να εισπράξουν τα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα είναι σε θέση να εισπράξουν τα παραπάνω κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα είναι περισσότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχονται στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 3.25 για νίκη της Λέστερ, 3.55 για ισοπαλία και 2.41 για νίκη της Τσέλσι.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, δε συνοδεύεται από επιπλέον προϋποθέσεις ή απαιτήσεις. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που συναντάμε σε ιστοσελίδες του στοιχήματος (όπως μπόνους και δωρεάν στοιχήματα) δεν απαιτεί ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία