Τότεναμ-Μονακό με 0% γκανιότα στην Championsbet

Κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έχουν και σήμερα ραντεβού στα γήπεδα, στο πλαίσιο των αγώνων των ομίλων του Champions League. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε μπορεί παρά να σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ραντεβού με αγορές και αποδόσεις, στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες. Οι πιο τυχεροί, μάλιστα, δεν έχουν ραντεβού με απλές αποδόσεις, αλλά με αυξημένες, χάρη στις προσφορές των εταιριών αυτών.

 

Τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet, για παράδειγμα, έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν από τους αποψινούς αγώνες του Champions League, αυτόν ανάμεσα σε Τότεναμ και Μονακό, με 0% γκανιότα. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι αποδόσεις που θα δουν στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν αποδόσεις που ξεπερνούν εκείνες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στη σημερινή αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μονακό, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 1.84 για νίκη της Τότεναμ, 3.84 για ισοπαλία και 4.97 για νίκη της Μονακό.

 

Όπως θα παρατηρήσουν όσοι συγκρίνουν τις αποδόσεις της Championsbet με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι πρώτες κυμαίνονται σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας – την οποία διατηρούν κανονικά στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι υπόλοιπες ιστοσελίδες.

 

Τα μέλη της Championsbet, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, αποκλειστικά έως την έναρξη του αγώνα – η γκανιότα θα ξεκινήσει να ισχύει κανονικά στο live στοίχημα. Βέβαια, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλιστα τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά.

Σήμερα Τότεναμ και Μονακό και χτες Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ με μηδενική γκαινιότα για τα μέλη της Championsbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία