Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet έχει και σήμερα στραμμένο το βλέμμα της στους αγώνες του Champions League και επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο αναμένεται να κλέψει απόψε τις εντυπώσεις. Όσο, μάλιστα, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της Novibet.

Πρόκειται για τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρεία στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η προσφορά** της Novibet διαρκεί έως την έναρξη του αγώνα και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί, όπως θα έπρεπε, εξαιτίας της γκανιότας*, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Εφόσον η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, άλλωστε, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα από τις υπόλοιπες – ειδικά όσες έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Αποδόσεις που ξεχωρίζουν

Οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, χάρη στο γεγονός ότι αποτελούν ουσιαστικά προϊόν προσφοράς**. Καθώς δεν έχουν μειωθεί, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 1.69 για νίκη της Μπάγερν, 4.45 για ισοπαλία και 5.30 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Για να μπορέσουν, όμως, να τις εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της συγκεκριμένης προσφοράς**.

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της προσφοράς**

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Μπάγερν-Ρεάλ, στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45). Επιπλέον, τα κέρδη θα δικαιούνται μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τέλος, τα επιπλέον κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, ώστε να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία