Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να στοιχηματίσουν με υψηλότερες του συνηθισμένου αποδόσεις σε δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για το ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης (το οποίο διεξάγεται το Σάββατο, 29 Μαρτίου, στις 21:00) και το γερμανικό ανάμεσα σε Ανόβερο και Βέρντερ Βρέμης (το οποίο διεξάγεται την Κυριακή, 30 Μαρτίου, στις 18:00).

 

Η Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, ανακοινώνει πως δε θα διατηρήσει προμήθεια στα στοιχήματα των παραπάνω αγώνων. Έτσι, με 0% γκανιότα, οι παίχτες θα δουν τις αποδόσεις να κυμαίνονται ψηλότερα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία