Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η προσπάθεια των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση πέρα από τα πλέι οφ της Euroleague συνεχίζεται και σήμερα είναι η σειρά του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan.

 

Πρόκειται για την «παραδοσιακή» προσφορά της ιστοσελίδας του online στοιχήματος που μηδενίζει τη γκανιότα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Με λίγα λόγια, ο Stoiximan θα διατηρήσει 0% γκανιότα από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα πιθανά κέρδη. Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, της προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker από τα στοιχήματα και που είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων σε κάθε σημείο, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων που έχουν ανακοινωθεί.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του τελικού αποτελέσματος στον αποψινό αγώνα μπάσκετ είναι οι εξής: 1.74 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.35 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις βρίσκονται ψηλότερα από τον μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Παράλληλα, πρόκειται για μια προσφορά που δε ζητά από τους παίχτες παρά τη σωστή πρόβλεψη στη συγκεκριμένη αγορά. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, η συμμετοχή σε αυτή της μηδενικής γκανιότας δεν απαιτεί ούτε ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα θέλουν σε ένα από τα δύο σημεία της αγοράς του τελικού αποτελέσματος και, αν κερδίσουν, να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών τους.

 

Με τον τρόπο αυτό, κάθε στοίχημα που θα τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη αγορά του Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα αποκτά αυξημένη αξία, χάρη στα επιπλέον κέρδη που μπορεί να αποφέρει η προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

Μηδενική γκανιότα είχε ανακοινώσει ο Stoiximan και στον προηγούμενο αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία