Αυξημένη αξία στο Τζουργκάρντεν – ΑΙΚ Στοκχόλμης στη Novibet

Στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet υπάρχουν σήμερα αρκετές επιλογές για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, έστω κι αν όλες τους δεν έχουν τη λάμψη των προηγούμενων ημερών. Μία από αυτές, μάλιστα, υπόσχεται αυξημένη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σε επιλεγμένα σημεία οι παίχτες, καθώς ο εν λόγω αγώνας συμμετέχει στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας.

Πρόκειται για τον αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Τζουργκάρντεν και ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet. Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Περισσότερα κέρδη στα σημεία του 1Χ2

Στον συγκεκριμένο αγώνα, λοιπόν, η εταιρεία στοιχήματος Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Τζουργκάρντεν – ΑΙΚ Στοκχόλμης και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη.

Η προσφορά** οφείλεται στο γεγονός ότι η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* – επομένως μηδενική προμήθεια. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Υψηλότερες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία

Χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet, οι αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος, έχουν ως εξής: 2.15 για νίκη της Τζουργκάρντεν, 3.65 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν ήδη μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες δικές τους, διατηρώντας κανονικά γκανιότα*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Τζουργκάρντεν και ΑΙΚ Στοκχόλμης και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet πάντα βρίσκει αγώνες από από διάφορα πρωταθλήματα ώστε να προσφέρει στα μέλη της την μηδενική γκανιότα* για παράδειγμα τον αγώνα μεταξύ Χέλμοντ Σπορτ-Ρόντα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία