Κοπεγχάγη-Άαρχους με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι και σήμερα πλούσιο, με τα μικρότερα και τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου να προσφέρουν αρκετές επιλογές σε όσους αναζητούν μία ή περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Όταν μιλάμε για ευκαιρίες, όμως, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει πάντα τον πρώτο λόγο, αφού και σήμερα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η ευκαιρία αυτή δίνεται σήμερα σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του πρωταθλήματος Δανίας (τη Superligaen) ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Άαρχους. Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Goalbet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Υπό κανονικές συνθήκες, κάθε bookmaker μειώνει ελαφρώς το σύνολο των αποδόσεων που ανακοινώνει, διατηρώντας μια μικρή προμήθεια. Η προμήθεια αυτή είναι γνωστή ως γκανιότα και μειώνει τις αποδόσεις, προκειμένου ο bookmaker να εξασφαλίσει κέρδος από κάθε στοίχημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αυτή η προμήθεια, όμως, απουσιάζει στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Άαρχους, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Έτσι, οι αποδόσεις έχουν επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς) και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η εταιρία στοιχήματος αύξησε τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Superligaen ως εξής: 1.51 για νίκη της Κοπεγχάγης, 4.63 για ισοπαλία και 8.05 για νίκη της Άαρχους. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, καθώς δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Πριν λίγες ημέρες τη ομάδα της Κοπεγχάγη αντιμετώπισε εκτός έδρας την Νόρντζελαντ και η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας ανακοίνωσε ξανά τον αγώνα με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία