Κορκ Σίτι – ΑΕΚ Λάρνακα με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Europa League συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και σήμερα αναμετρώνται οι Κορκ Σίτι και ΑΕΚ Λάρνακα, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο αγώνας, που ξεκινά στις 21:45, είναι φυσικά διαθέσιμος και για στοιχηματισμό στη Novibet, υποσχόμενος μάλιστα και αυξημένα κέρδη.

Η στοιχηματική εταιρεία, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν μέσω της Novibet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Αποδόσεις ενισχυμένης αξίας στο 1Χ2

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* ισχύει, όπως συνήθως, μόνο στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League. Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, λοιπόν, θα δουν τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία: 3.10 για νίκη της Κορκ Σίτι, 3.25 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της ΑΕΚ Λάρνακα. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Εξάλλου, η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet να κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Πώς αυξήθηκαν οι αποδόσεις;

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει την ιδιαιτερότητα να είναι η μοναδική που επηρεάζει τις αποδόσεις του επιλεγμένου αγώνα. Ουσιαστικά, οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί (όπως γίνεται πάντα), εξαιτίας της επιβολής προμήθειας, αφού η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%. Έτσι, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, εφόσον επαληθευθούν.

 

Τα στοιχήματα της προσφοράς**

Τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετήσουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κορκ Σίτι και ΑΕΚ Λάρνακα, ενώ θα πρέπει να τοποθετηθούν και πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, τέλος, όσοι κερδίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρία να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Χτες είχαμε τον αγώνα Ντάνταλκ-Ρόζενμποργκ για τα προκριματικά του Champions League και η Novibet ανακοίνωσε το ματς με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία