Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Σεβίλλη – Ατλέτικο Μ. από την στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο. Η δυνατότητα αυτή δίνεται στους παίχτες μέσω της σημερινής προσφοράς της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Copa del Rey θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά;

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί μέσω της αύξησης των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Με το που ενεργοποίησε την προσφορά της 0% γκανιότας, η Goalbet αύξησε και τις αποδόσεις που ανακοινώνει στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον ως εξής: 3.06 για νίκη της Σεβίλλης, 3.48 για ισοπαλία και 2.53 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, αφού δεν έχουν μειωθεί μέσω της γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η προσφορά της Goalbet ισχύει μέχρι τις 22:30 που ξεκινά ο αγώνας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης και δε μεταφέρεται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

H Goalbet δεν είναι η μόνη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας που ενίσχυσε τις αποδόσεις της στον αγώνα Copa del Rey της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το ίδιο ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία