Κορυφαίες αποδόσεις στο Europa League ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet κάνει τη σημερινή… ποδοσφαιρική μετάβαση από τους αγώνες του Champions League σε αυτούς του Europa League με μια προσφορά που υπόσχεται να φέρει κορυφαίες αποδόσεις στα μέλη της. Η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία και δίνει στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία τέθηκε σήμερα το πρωί σε ισχύ στον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Άρσεναλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Βέβαια, η προσφορά δεν αφορά σε όλα τα σημεία του αγώνα, αλλά σε τρία επιλεγμένα: εκείνα που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι απαρνούνται την καθιερωμένη τους προμήθεια, προκειμένου να επιτρέψουν στις επιλεγμένες αποδόσεις να αυξηθούν. Η γκανιότα, όπως είναι γνωστή η εν λόγω προμήθεια, βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Άρσεναλ-ΤΣΣΚΑ να μη μειώνονται ως συνήθως και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League: 1.37 για νίκη της Άρσεναλ, 5.40 για ισοπαλία και 11.83 για νίκη της ΤΣΣΚΑ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς – άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά με το ίδιο ρίσκο.

Η προηγούμενη αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League ήταν η Λυών και η Goalbet ήταν από τις εταιρίες στοιχημάτων, από τις οποίες είχε επιλέξει τον συγκεκριμένο αγώνα για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία