Αυξημένη στοιχηματική αξία στο Ρεάλ-Ατλέτικο από τη Novibet

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet επιλέγει καθημερινά έναν αγώνα, στον οποίο δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με αυξημένη αξία, εφόσον επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία. Η αξία των στοιχημάτων των παιχτών που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** αυξάνεται, χάρη στο γεγονός ότι διατηρείται 0% γκανιότα* στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και οι αποδόσεις αυξάνονται ελαφρώς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να υποστούν αυξημένο ρίσκο, αρκεί να επιλέξουν τον αγώνα και την αγορά, όπου ισχύει η προσφορά**. Και σήμερα, ο αγώνας αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο, στο πλαίσιο του Champions League.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του αγώνα

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη στην προσφορά**, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς. Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι, υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα* μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις κάθε σημείου, ώστε να εξασφαλίσει μια προμήθεια η στοιχηματική εταιρεία. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις δε μειώνονται, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον σημερινό αγώνα του Champions League: 1.77 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 3.80 για ισοπαλία και 5.60 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι παραμένουν αυξημένες. Η συντριπτική πλειοψηφία των από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά** και να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τον σημερινό αγώνα του Champions League και να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξή του στις 21:45. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Πέραν αυτών, δεν έχει σημασία αν το στοίχημά τους θα είναι μονό ή παρολί, όπως δεν έχει σημασία και η αξία του. Τα επιπλέον χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία