Μεξικό-Σουηδία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν παραπάνω στο σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ είναι αυτός ανάμεσα σε Σουηδία και Μεξικό, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει θέαμα και αρκετές συγκινήσεις. Παράλληλα, ο ίδιος αγώνας υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, η προσφορά** που θα κυνηγήσουν σήμερα πολλά από τα μέλη της Novibet είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Μεξικό και Σουηδία. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα φέρνουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, στην αγορά του 1Χ2 του Μεξικό-Σουηδία. Στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς, άλλωστε, απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί όπως συνήθως, αλλά να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, τα κέρδη που υπόσχονται στους νικητές είναι αυξημένα.

Από την άλλη, το ρίσκο δεν είναι αυξημένο και αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα της προσφοράς**. Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μεξικό-Σουηδία, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στην αγορά του 1Χ2 του Μεξικό-Σουηδία έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** και πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.47 για νίκη του Μεξικό, 3.40 για ισοπαλία και 3.26 για νίκη της Σουηδίας. Τα κέρδη που θα αποφέρουν στους παίχτες, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και τα μέλη της εκτός από τις στοιχηματικές προσφορές** μπορούν και να διασκεδάσουν παίζοντας τα παιχνίδια που προσφέρει η ιστοσελίδα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία