Τουρκία-Ελλάδα με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά** για τα μέλη της που θέλουν και σήμερα να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας. Η προσφορά** αυτή είναι η 0% γκανιότα*, η οποία προκαλεί αύξηση τριών επιλεγμένων αποδόσεων, με αποτέλεσμα τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να είναι αυξημένα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν σήμερα να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα εκμεταλλευόμενοι τρεις αυξημένες αποδόσεις. Και, χάρη σε αυτές, θα αυξηθούν και τα πιθανά τους κέρδη, χωρίς όμως να έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συνοδεύονται από 0% γκανιότα*

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, αλλά όχι και τα αυξημένα κέρδη. Για να τα εισπράξουν, άλλωστε, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Όσοι τα καταφέρουν, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία του Τουρκία-Ελλάδα αυξήθηκαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που κανονικά μειώνει κάθε απόδοση. Χωρίς τη γκανιότα*, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 1.85 για νίκη της Τουρκίας, 3.62 για ισοπαλία και 5.35 για νίκη της Ελλάδας.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, έχουν καταφέρει να κινούνται σε επίπεδα ψηλότερα του μέσου όρου του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, χωρίς να τους ζητούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία