Καρλσρούη-Αμβούργο με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Καρλσρούη και Αμβούργο συνεχίζουν την προσπάθειά τους στα γήπεδα, προκειμένου να αποφασιστεί ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στη γερμανική Bundesliga, και ο αποψινός αγώνας, όχι μόνο θα κρίνει την προσπάθεια αυτή, αλλά θα προσφέρει και αυξημένα κέρδη, σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω του Stoiximan. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε μια ενδιαφέρουσα προσφορά που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για προσφορά μηδενικής γκανιότας, χάρη στην οποία οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Η μείωση της γκανιότας στο 0% έχει ως αποτέλεσμα η διαδικασία μείωσης των αποδόσεων, ώστε να εξασφαλίζει κέρδος και ο bookmaker, να ακυρώνεται. Έτσι, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της στοιχηματικής αγοράς του 1Χ2 κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, όχι μόνον σε σχέση με τις υπόλοιπες αποδόσεις του Stoiximan, αλλά και σε σχέση με αυτές στην αντίστοιχη αγορά που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 2.30 για νίκη της Καρλσρούης, 3.40 για ισοπαλία και 3.65 για νίκη του Αμβούργου. Με λίγα λόγια, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε ένα από τα παραπάνω σημεία και κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα που θα εξασφάλιζαν στον ανταγωνισμό.

 

Επιπλέον, οι παίχτες του Stoiximan που θα εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν τις συνήθειες τους, για χάρη των όρων που τη συνοδεύουν. Το μόνο που ζητά η προσφορά της μηδενικής γκανιότας από τους παίχτες, άλλωστε, είναι να πραγματοποιήσουν μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Από εκεί και πέρα, δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποντάρισμα ή οτιδήποτε άλλο (συμπεριλαμβανομένου και του τζιραρίσματος των επιπλέον κερδών, το οποίο δεν είναι απαραίτητο, καθώς τα κέρδη είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη). Με λίγα λόγια, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, σε στοιχήματα υψηλής αξίας.

O Stoiximan πρόσφερε με 0% γκανιότα και το πρώτο ματς ανάμεσα στο Αμβούργο και την Καρλσρούη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία