Αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες της Mybet

Οι λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων  Mybet έχουν κάθε εβδομάδα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα ντέρμπι. Πρόκειται για ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται κάθε εβδομάδα στα γήπεδα της Ευρώπης, στο πλαίσιο των κορυφαίων διοργανώσεων της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη σταθερή προσφορά της ιστοσελίδας, με τίτλο «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις».

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο: ουσιαστικά, όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένη γκανιότα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Mybet και ο λόγος που οι αποδόσεις σε κάθε σημείο εμφανίζονται ελαφρώς μειωμένες. Από τη στιγμή, λοιπόν, που διατηρείται μειωμένη γκανιότα σε κάποιους αγώνες, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 εμφανίζονται αυξημένες και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αυτή την εβδομάδα η Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα,στρέφει το βλέμμα της προς την Ιταλία και την Serie A και προσφέρει δύο από τους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου με αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον αγώνα της Έμπολι με τη Μίλαν και της Γιουβέντους με τη Ρόμα. Ο πρώτος διεξάγεται το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στις 22:45 το βράδυ και οι αποδόσεις του βρίσκονται στο 104,36%. Και ο δεύτερος διεξάγεται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 22:45, με αποδόσεις στο 102,92%.

 

Και στους δύο αγώνες, λοιπόν, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στη μείωση της γκανιότας και στην αύξηση των αποδόσεων. Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, για να εισπράξουν τα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία