Αυξημένες αποδόσεις από τη Mybet

H Mybet μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις σε κορυφαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι κάθε εβδομάδα και αυτή που διανύουμε δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Για το λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του στοιχήματος ανακοίνωσαν τρεις αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που προσφέρονται με αυξημένες αποδόσεις και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν κομμάτι της προσφοράς «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» και προσφέρονται με ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα σε αυτούς τους τρεις αγώνες και μπορεί να αυξήσει τα κέρδη έως και στο 104,10%. Αναλυτικότερα, οι αγώνες των οποίων η γκανιότα μειώνεται και οι αποδόσεις αυξάνονται είναι οι εξής:

 

  • Ουντινέζε – Ίντερ (στις 28 Απριλίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,10%)
  • Παλέρμο – Τορίνο (στις 29 Απριλίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,07%)
  • Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (στις 29 Απριλίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, τα μέλη της Mybet, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στους παραπάνω αγώνες, πριν την έναρξή τους. Εφόσον προβλέψουν σωστά, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, σε σύγκριση με αυτά που θα μπορούσαν να προκύψουν, στοιχηματίζοντας στην πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους και προϋποθέσεις. Οι παίχτες που επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη δεν έχουν παρά να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Η Mybet, εξάλλου, δε ζητά ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν από την προσφορά. Με λίγα λόγια, τα στοιχήματα στους παραπάνω αγώνες θα διαθέτουν αυξημένη αξία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία