Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ. με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Σταθερή με το ραντεβού τους με τους φιλάθλους όλου του κόσμου, η αγγλική Premier League συνεχίζεται, φέρνοντας απόψε αντιμέτωπες την Άστον Βίλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εξίσου σταθερός είναι και η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, η οποία προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τον συγκεκριμένο αγώνα, με μία τους μόνο πρόβλεψη.

 

Τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η στοιχηματική εταιρία οφείλονται στις υψηλότερες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα. Και οι υψηλότερες αποδόσεις είναι αποτέλεσμα της απόφασης των υπευθύνων να διατηρήσουν 0% γκανιότα από τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα. Πρόκειται για την καθημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες που στοιχηματίζουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έρθουν χωρίς σημαντικά ανταλλάγματα. Άλλωστε, η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται από απαιτήσεις ελάχιστου ποσού στοιχηματισμού ή τζιραρίσματος των κερδών. Το μόνο που ζητά από τους παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στο Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η απουσία απαιτήσεων εκ μέρους της συγκεκριμένης προσφοράς, αλλά και τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, είναι τα βασικά της πλεονεκτήματα. Τα κέρδη που υπόσχεται, μάλιστα, είναι υψηλότερα από τα αντίστοιχα που θα διεκδικήσουν οι παίχτες του στοιχήματος σε οποιαδήποτε από τις εταιρίες στοιχημάτων  ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan για την αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Premier League έχουν ως εξής: 6.30 για νίκη της Άστον Βίλα, 3.95 για ισοπαλία και 1.69 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία