Αρούκα-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet από την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου σε σχεδόν καθημερινή βάση. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας επιλέγουν έναν σημαντικό αγώνα και διατηρούν 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να αυξάνονται. Οι αγώνες αυτοί επιλέγονται ανάλογα με τη σημασία τους και, όπως είναι φυσικό, η αναμέτρηση που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή ανάμεσα σε Αρούκα και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να συμμετέχει και στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Championsbet. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Αρούκα-Ολυμπιακός θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Championsbet δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια από τον αγώνα. Η συγκεκριμένη προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά αφού απουσιάζει, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Για του λόγου το αληθές, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet για τον σημερινό αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 4.24 για νίκη της Αρούκα, 3.31 για ισοπαλία και 2.17 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες αποδόσεις που ανακοίνωσε η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Αρούκα-Ολυμπιακός.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά, τέλος, έχει διορία έως απόψε στις 22:00, ώρα έναρξης του αγώνα. Το στοίχημά του θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και να αφορά στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, θα πρέπει να είναι νικητήριο, προκειμένου να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της 0% γκανιότας.

Η Championsbet είχε ανακοινώσει και τον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού με την Χαποέλ Μπερ Σεβά με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία