Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Όπως κάθε ημέρα, η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan φρόντισε και σήμερα να δώσει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Η ευκαιρία αυτή έρχεται, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του στοιχήματος διατηρούν 0% γκανιότα από τα στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες καθημερινά.

 

Η πρακτική αυτή εφαρμόζεται συνήθως στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, η αποψινή προσφορά είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ και στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα. Οι πράσινοι υποδέχονται τους Ισπανούς στις 21:45 στο ΟΑΚΑ, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου, στην φάση των 16 της Euroleague, και οι παίχτες του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

 

Στη συγκεκριμένη αγορά, οι αποδόσεις που εμφανίζονται είναι υψηλότερες, σε σχέση με αυτές του μέσου όρου των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα. Με λίγα λόγια, η γκανιότα, το κέρδος που αποκομίζουν οι bookmakers από τα στοιχήματα, απουσιάζει και οι αποδόσεις παραμένουν υψηλές. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 2.25 για νίκη του Παναθηναϊκού και 1.79 για νίκη της Μπαρτσελόνα.

 

Το μόνο, μάλιστα, που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan, είναι να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα στη συγκεκριμένη αγορά και να κερδίσουν. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους. Δεν υπάρχουν ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού, αλλά ούτε και απαιτήσεις τζιραρίσματος για τα κέρδη. Κάθε παίχτης μπορεί να στοιχηματίσει όσα χρήματα θέλει και να εισπράξει τα κέρδη που τυχόν αποκομίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα μπορούν να δώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία