Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: Αυξημένα κέρδη στο Λέστερ – Γουέστ Μπρομ

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet έχει ξεχωρίσει έναν από τους σημερινούς ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου και δίνει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να αυξάνει το ρίσκο στοιχηματισμού. Πρόκειται για τον αγώνα της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Λέστερ και Γουέστ Μπρομ, ο οποίος προσφέρεται στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet με 0% γκανιότα.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν.

 

0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Γουέστ Μπρομ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αφού οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, άλλωστε, η Goalbet δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν ως εξής στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: 2.04 για νίκη της Λέστερ, 3.46 για ισοπαλία και 4.41 για νίκη της Γουέστ Μπρομ.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του αγώνα στις 22:00. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν στο pre-game στοίχημα, αλλά όχι και στο live. Επιπλέον, αυξημένες αποδόσεις θα βρουν οι παίχτες αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Γουέστ Μπρομ.

Τέλος, για να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία